CHARLIE AND THE CHOCOLATE FACTORY komt terug naar Antwerpen in februari 2024

Delen met je netwerk?

Na een fantastisch avontuur en meer dan 50 voorstellingen in Antwerpen, Gent en Hasselt, sluiten Willy Wonka en zijn op zondag 29 februari 2023 definitief de poorten…SCHRAP DAT EN SPOEL TERUG!! ‘Charlie and the Chocolate Factory’ gaat door!

Aangezien het publiek maar gulzig blijft smullen van de heerlijke familiemusical, worden de aangrijpende smeekbedes van de chocoholics naar nog meer ‘Charlie and the Chocolate Factory’ verhoord. In februari 2024 keert de bejubelde eerste Vlaamse versie van deze Broadwaymusical terug naar de Koekenstad en wordt Stadsschouwburg Antwerpen opnieuw omgetoverd tot Willy Wonka’s magische chocoladefabriek.

Bij de start van de krokusvakantie, vanafvrijdag 9 februari 2024, worden de poorten voor jong en minder jong geopend en is Antwerpen opnieuw the place to be om je te laten onderdompelen in de wondere wereld van ‘Charlie and the Chocolate Factory’! 

De plaatsen voor deze korte, maar krachtige en smaakvolle run van slechts 3 weken (tot en met 25 februari 2024) zijn beperkt, wacht dus niet té lang om je Gouden Tickets te reserveren via www.deepbridge.be!

Foto: SVH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *