En daar zijn DE MEILANDJES terug!

Delen met je netwerk?

Deze keer verhuizen De Meilandjes niet alleen van woonst, maar ook van zender. Want vanaf zaterdag 4 februari zijn de sympathieke, en soms ietwat chaotische Nederlanders elke zaterdag te zien op Play4. In het zevende seizoen wordt er niet alleen verhuisd, maar ook bijgeklust, getrouwd en uiteraard… Gewijnd!

Het zijn spannende dagen voor de familie Meiland. Naast heel wat geklus in het nieuwe stulpje van Martien en Erica, moet ook het chateau helemaal opgeknapt worden alvorens het verkocht kan worden. Daarnaast staat de trouw van Maxime en Leroy voor de deur waar nog heel wat voorbereidingen aan vooraf gaan. Deze ingrijpende gebeurtenissen zorgen bij de familie natuurlijk voor de nodige stress en chaos.

Volg de avonturen van De Meilandjes vanaf 4 februari om 21u05 op Play4 en op GoPlay.

Foto: SVH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *