In beeld. FAIR TRADE 2 – DE WEG TERUG in première

Delen met je netwerk?

Vanavond ging het langverwachte Streamz-reeks “Fair Trade 2 – De Weg Terug” in première in Kinepolis Antwerpen in aanwezigheid van de voltallige cast.

Met “Fair Trade 2 – De Weg Terug” pikt Streamz het verhaal weer op waar seizoen 1 eindigde, met Ella-June Henrard en Peter Van den Begin in de hoofdrol als Robin De Rover en Patrick Paternoster.

Ella-June Henrard en Peter Van den Begin © SVH

Bij het begin van het nieuwe seizoen zien we hoe Robin bij de federale politie verbannen wordt naar de Cel Agressie. Ze zoekt weer contact met de Pater om de moordenaar van de corrupte commissaris Wally Wilson te vinden. Maar die heeft zijn eigen agenda. En dan duikt Bob ‘Martino’ Martens (Jeroen Perceval) terug op…

Naast de indrukwekkende hoofdcast zijn er verder ook rollen voor Manou Kersting, Ella Leyers, Kamal Kharmach, Daphne Wellens, Lynn Van Royen, Peter Thyssen, Sven De Ridder, Axel Daeseleire, Hristo Shopov, Katrien Vandendries, Peter Van de Velde, Peter Paul Muller en de Oekraïense actrices Kseniya Mishina, Kateryna Olos en Polina Vasylina.

De cast van “Fair Trade 2 – De Weg Terug” © SVH

Het scenario, de productie en regie van “Fair Trade 2 – De Weg Terug” zijn van de hand van Marc Punt (“Matroesjka’s”, “Frits en Freddy”, “Bowling Balls”, “Pippa”). De reeks is een productie van Independent Productions in samenwerking met Streamz, Telenet en Casa Kafka met de steun van Screen Flanders. “Fair Trade 2 – De Weg Terug” zal vanaf 15 februari 2023 exclusief beschikbaar zijn bij Streamz. Het nieuwe seizoen start met twee afleveringen, daarna verschijnt er elke woensdag een nieuwe aflevering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *