Buurtpolitie- en #LikeMe-actrice LIANDRA SADZO lanceert haar eigen, duurzame, natuurlijke make-uplijn

Delen met je netwerk?

De Belgisch-Chileense actrice Liandra Sadzo (23), bekend van haar tv-rollen als Merel in #LikeMe en Louise Mertens in ‘De Buurtpolitie’, lanceert samen met de succesvolle, Limburgse beautyonderneemster Caroline Rigo (Rigorgeous) haar eigen natuurlijke, hervulbare en duurzame make-uplijn. Die bestaat uit een oogschaduw, lipgloss en lipliner, begint vanaf 18,99 euro en is te koop in de beautysalons en via www.iamklean.be 

Liandra Sadzo

Haar eerste kleine rol was er eentje in de film ‘Zot van A’ van Jan Verheyen, maar als Kyra in de populaire serie ‘D5R’ brak de Antwerpse Liandra Sadzo door bij het grote publiek. Ze was toen nog maar 15, maar had al zoveel talent dat ze vlotjes opviel en werd gekozen uit 300 kandidaten. Samen met haar co-acteurs won ze op ‘Het gala van de Gouden K’s’ in 2014 de prijs voor ‘Beste Ketnetreeks’. De rollercoaster is blijven doorgaan, want ondertussen speelt Liandra al enkele jaren de rol van Merel Mintiens in de razend populaire en Ensor-winnende Ketnet-serie ‘#LikeMe’. Ook in ‘De Buurtpolitie’, die andere populaire tv-serie, is ze al enkele jaren te zien als Louise Mertens. Met beide rollen, maar ook het vele andere werk tussendoor, weet de Belgisch-Chileense actrice als geen ander hoe belangrijk make-up is: “Ik zit heel vaak in de make-upstoel en merk soms dat bepaalde make-up te hard is voor mijn huid en er irritaties ontstaan. Ik vind het heel belangrijk om bewust na te denken over wat we op onze huid aanbrengen: wat doe ik op mijn gezicht en is dit gezond?” 

Duurzaam en hervulbaar

Na het boek ‘100% Liandra’ lanceert Liandra Sadzo, samen met beautyonderneemster Caroline Rigo(Rigorgeous), nu haar eigen natuurlijke make-up lijn. “Mijn collectie bestaat uit makkelijke make-up, neutrale kleuren die heel toegankelijke zijn en mooi staan bij iedereen. Wie mij kent, weet dat ik graag mijn steentje bijdraag aan onze planeet. We moeten allemaal ons best doen om onze wereld zo mooi mogelijk te houden. Daarom zit er in mijn make-upcollectie ook een hervulbare oogschaduw. Je koopt het doosje en het oogschaduwpalet apart. Als de kleurtjes op zijn, hoef je nadien enkel het palet te hervullen.”

Associatie

Na het succes van o.a. de K3-make-upbox en de make-upbox die Stephanie en dochter Iluna Planckaert uitbrachten, lanceert beautyonderneemster Caroline Rigo nu een make-up lijn met Liandra Sadzo. “Veel jongeren associëren Liandra met duurzaamheid. Wie haar volgt op sociale media, weet dat ze oprecht inzit met het milieu, maar ook veel aandacht schenkt aan het algemeen menselijk welzijn. Het is fijn dat we met haar een nieuwe, natuurlijke, duurzame en hervulbare make-uplijn op de markt brengen, speciaal voor jongeren die bewust in het leven staan. De collectie bestaat uit een hernieuwbare oogschaduw, lipglos een lipliner. Vanaf vandaag vind je ze in de beautysalons, bij Café Beauté Hasselt en Knokke-Heist, en via onze website.”

Meer info over de make-uplijn van actrice Liandra Sadzo vind je op www.iamklean.be

Foto: SVH

Posted in BV