Ontmoet de eerste DANSAERTVLAMINGEN in deze teaser

Delen met je netwerk?

Maak kennis met de eerste personages uit ‘Dansaertvlamingen’. Je kent ze vast wel, die ene millennial die denkt alles beter te weten en het niet kan laten dat met iedereen te delen. Of die dertigers die maar niet kunnen zwijgen over de verre reis die ze ooit maakten. En dat liefst met een natuurwijntje in de hand. In deze nieuwe satirische Streamz Original wordt de draak gestoken met een gepriviligeerde generatie en hun gekke gewoontes. ‘Dansaertvlamingen’ is een achtdelige reeks, gevuld met herkenbare sketches voor iedereen die een millennial is of er eentje kent. Bekijk hier de eerste teaser.

Het nieuwe hilarische sketchprogramma ‘Dansaertvlamingen’ gaat over millennials in hippe koffiebars, vlotte reclameboys met een koersvelo en vingerwijzende hipsters. De reeks komt uit het brein van Sara Leemans die eveneens achter het gelijknamig instagramaccount zit. De regie is in handen van Jan Boon (‘Wat Als’).

De Dansaertvlamingen zullen tot leven komen dankzij het acteertalent van onder andere Lize Feryn (‘Couples Therapy’), Robbert Vervloet (‘Black-Out’), Jelle De Beule (‘Nonkels’), Ella-June Henrard (‘Fair Trade’), Charlotte Anne Bongaerts (‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’), Els Olaerts (‘F*** You Very, Very Much’), comedian Issam Dakka (‘Couples Therapy’), Jade Mintjens (‘De Ideale Wereld’), Nathan Bouts (‘2DEZIT’), Iwein Segers (‘De Bende van Jan De Lichte’), Oscar Willems (‘Lisa’), Bert Janssens (‘De Ideale Wereld’), Nathan Naenen (‘Zeppos’), DJ Hakim Chatar, Eva Kamanda (‘Liefdestips aan mezelf’), Gijs De Corte (‘Bathroom Stories’) Saar-Niragire De Groof (‘Red Light’) en bedenker Sara Leemans zelf.

‘Dansaertvlamingen’ is een productie van Streamz en Sputnik Media en zal vanaf 16 maart 2023 exclusief te zien zijn bij Streamz.

Foto: SVH