Zie foto’s. Première DE MANNEN VAN DE GOLF

Delen met je netwerk?

Donderdagavond ging de baldadige komedie “De mannen van de golf” in première in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Ondertussen al het negende komisch theaterstuk van de Sven De Ridder Company. Op de rode loper verschenen heel wat bekende gezichten uit de tv en theaterwereld zoals Ivo Pauwels, Ray Verhaeghe, Davy Gilles, Chris Van Tongelen en Bram Bierkens. Bekijk hier het fotoverslag!

De chique golfclub even buiten de stad is “the place to be” voor de lokale rijkaards en hun familie. Alles draait er om zien en gezien worden, maar wanneer armoedzaaier Raoul ook lid wil worden van de elitaire bende, is plots niets meer wat het lijkt. 

Cast: Sven De Ridder, Warre Borgmans, Maike Boerdam, Luc Verhoeven, Jasmine Jaspers & Brik Van Dyck

Regie: Sven De Ridder
Scenario: Brik Van Dyck en Sven De Ridder
Productie: Sven De Ridder Company

“De Mannen van de Golf” nog tot 19 maart 2023 in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Daarna op toernee langs Vlaamse cultuurcentra.

Info & tickets: www.svenderiddercompany.be

Foto: SVH