FREEK VANROOY eert wijlen Sander Deroo met nieuwe release

Delen met je netwerk?

Op 25/04/2023 zal het zeven jaar geleden dat singer-songwriter Sander Deroo op een spijtige manier om het leven kwam. Eric De Clercq van Pure Entertainment die samen met Sander zijn producties deed  heeft nog heel wat nummers liggen die Sander schreef en amper het daglicht hebben gezien, maar daar komt nu verandering in. Eric was al een tijdje op zoek naar iemand die de nummers van Sander kon brengen met evenveel passie, maar dan op zijn manier en toen hij verleden jaar plots Freek Vanrooy zag op VTM als  “de Vlaamse zanger” in het programma I CAN SEE YOUR VOICE belde Eric  Freek onmiddellijk op. De plannen werden gesmeed en intussen brengt  Freek met “VERBODEN TAAL” een tweede nummer op de markt uit het repertoire van Sander Deroo. Het eerste nummer ”BUITENKRACHT” werd lokaal heel erg goed onthaalt  en bereikte de Nationale hitlijsten in België en Nederland. Hopelijk doet “Verboden taal “ het even goed en wie weet komt het ooit nog tot een album van al die nummers.

Meer info over Freek Vanrooy  vindt u via www.Freekvanrooy.com

Foto: SVH