Zie foto’s. Hommage musical over het iconische, komische duo GASTON & LEO voorgesteld

Delen met je netwerk?

In Theater Elckerlyc Antwerpen werd vanmorgen de hommage musical over het iconische, komische duo Gaston & Leo voorgesteld. Bekijk hier het fotoverslag. 

Bezieler Dirk Van Vooren en regisseur en co-auteur Frank Van Laecke gaven meer uitleg over de hommage musical die vanaf 19 januari 2024 te zien zal zijn in Theater Elckerlyc Antwerpen. Backstage Producties mag rekenen op een indrukwekkend creatief team met Frank Van Laecke als regisseur en co-auteur. Kobe Van Herwegen als medeschrijver aan de musical, Martin Michel als choreograaf en Thomas Vanhauwaert die de leiding zal hebben over het live orkest. Want jawel, deze musical wordt gebracht met live-muziek in de sfeer van de Vlaamse klassiekers uit de jaren ’70, ’80 en ’90. Frank Van Laecke is bijzonder overtuigd van het concept van deze hommage musical: “Twee iconen. Twee reuzen. Twee vrienden. Ups en downs. Gaston en Leo. 1 + 1 = 3 Hoe een toevallige ontmoeting kan leiden tot een groot verhaal. Met een lach en een traan. De hommage musical gluurt in de coulissen van Vlaanderens grootste komieken en toont ons de mannen achter het duo.” Niemand minder dan Warre Borgmans en Jurgen Delnaet vallen de eer te beurt om deze twee Vlaamse iconen tot leven te brengen in de musical. Een bijzonder moment ook voor Chantal Berghmans en Martine De Waegeneire, de dochters van Gaston Berghmans en Leo Martin.

De overige cast wordt later dit bekend gemaakt.

De musical speelt vanaf 19 jauari 2024 in Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85-87, 2000 Antwerpen.

Info & tickets: www.backstage-producties.be

Foto: SVH