Zie foto’s. GELUKSNUMMERS in première

Delen met je netwerk?

In het EWT-Theater in Deurne (Antwerpen)  ging vanavond “Geluksnummers” in première. Een twintigtal BV’s, onder wie Luc Caals, Annie Geeraerts en Ray Verhaeghe, tekenden present. Bekijk hier het fotoverslag!

Deze verrassende komedie van de Engelse auteur Mike Yeaman werd reeds in verscheidene landen gespeeld en kent nu zijn Nederlandstalige creatie. Regisseur Ron Cornet begeleidt een schitterende cast met Theo van Baarle, Dirk Bosschaert, Daisy Thys, Door Van Boeckel, Mathias Daneels, Iante Beyé en Reggy Turneer.

Het verhaal:

Bompa woont sinds jaren in bij zijn dochter en schoonzoon, maar dit loopt niet altijd van het gekende leien dakje. Kleindochter en klein-zoon werken hem meer wel op de zenuwen dan niet en dit gevoel is
regelmatig wederzijds. Tot de dag dat de 6 Lotto-nummers van Bompa uitkomen. . Maar waar hebben ze dat formulier nu toch weer gelegd?

Nog tot en met 23 april 2023 in EWT-Theater in Deurne (Antwerpen).

Info & tickets: www.ewt.be

Foto: SVH