Zie foto’s. “Aller/Retour” met RUTH BEECKMANS in première

Delen met je netwerk?

Maandagavond een première in hartje Antwerpen voor de nieuwe Vlaamse film van Caviar, “Aller/Retour”, waarin Ruth Beeckmans en Welket Bungué de hoofdrollen vertolken. Bekijk hier het fotoverslag!  Samen met regisseur Dorothée Van Den Berghe en de cast en crew van Aller/Retour maakte ze haar intrede op de rode loper van de première in Lumière Antwerpen, niet in een limousine maar wel achter het stuur van haar vrachtwagen uit de film! Bekijk hier de video!

Deze feelgood roadmovie, geschreven door Dorothée Van Den Berghe en Michael De Cock, vertelt het verhaal van vrachtwagenchauffeur Erika (Ruth Beeckmans) die Idy (Welket Bungué) betrapt terwijl hij uit haar vrachtwagen wil glippen. Wanneer andere chauffeurs zich inlaten met de confrontatie die daarop volgt, kan Erika niet anders dan Idy weer mee aan boord nemen. Op hun reis naar het zuiden van Spanje ontstaat een onverwachte vriendschap.

“Aller/Retour” wordt verdeeld door Kinepolis Film Distribution (KFD) en zal vanaf 22 maart 2023 in de Vlaamse bioscoopzalen te zien zijn.

Foto: SVH