Zie foto’s. BV’s genieten van spectaculaire paardenshow CAVALLUNA – SECRET OF ETERNITY

Delen met je netwerk?

Vanmiddag vond in het Antwerpse Sportpaleis de feestelijke première plaats van “CAVALLUNA – Secret of Eternity”, een internationale paardenshow. De voorstelling werd bijgewoond door een verzameling Bekende Vlamingen, waaronder Martine Jonckheere, Gunther Levi en Carolien Maes. Paralympische medaillewinnares Manon Claeys is ambassadrice van het paardenspektakel. Bekijk hier het fotoverslag!

De nieuwe show “CAVALLUNA – Secret of Eternity” is weer de hoogste kunst van het rijden, overweldigende scènes en emotionele muziek in een fantastisch verhaal. Mamey, de mooie dochter van een mysterieuze stam maakt een lange reis door Midden-Amerika om de Stone of Eternity terug te brengen naar de echte eigenaars, haar volk. Op haar reis ontmoet ze de boerenjongen Joaquim, die dezelfde missie heeft als zij – zo vertrekken ze allebei op een spannend avontuur. Zullen ze het “Geheim van de Eeuwigheid” kunnen oplossen?

“Cavalluna – Secret of Eternity” is nog op zondag 26 maart om 15 uur te zien in het Antwerpse Sportpaleis.

Op zaterdag 16 maart (14u00 en 19u00) en zondag 17 maart (15u00) 2024 kan je in het Antwerpse Sportpaleis terecht voor de voorstellingen van het gloednieuwe ‘CAVALLUNA – Land of a Thousand Dreams’.

Info & tickets via: https://www.cavalluna.com/nl/secret-of-eternity

Foto: SVH