Zie foto’s. Musical RAPUNZEL in première in Antwerpen

Delen met je netwerk?

Vanmiddag ging de musical “Rapunzel” van Deep Bridge in première in de Stadsschouwburg in Antwerpen. Bekijk hier het fotoverslag!

Voor hun vijfde sprookje in vijf jaar tijd trekt producent Deep Bridge alle registers open en pakt uit met een bigger and bolder versie van het geliefde sprookje van de gebroeders Grimm. Magische sprookjesdecors, een groot ensemble, prachtige muziek, een nieuw en eigentijds script vol kwinkslagen, dubbele bodems en leuke liedjes van de hand van Stany Crets én een sprookjes-dreamteam als hoofdcast! 

De onnavolgbare Walter Baele kruipt opnieuw (in 2018 koning Louis in “Doornroosje”) in de huid van koning en krijgt net als toen Liv Van Aelst naast zich als koningin. Actrice-zangeres-presentatrice Sandrine Van Handenhoven maakt haar sprookjesdebuut als heks, Jasmine Jaspers en Laurenz Hoorelbeke zijn prinses en prins, en de rol van Rapunzel tussen al deze toeters en belle, is voor Helle (Vanderheyden)!

Het verhaal van “Rapunzel” (heel) kort samengevat: moeder, raponsjes, baby, heks, toren, prins, lange staart. Wanneer je weet dat Stany Crets de pen ter hand neemt om een eigentijdse, nieuwe versie van het verhaal te schrijven, dan moeten we niet vertellen dat het scenario hier en daar doorspekt wordt met kwinkslagen, dubbele bodems en leuke liedjes. Met sprookjespartners in crime Ad Van Dijk die zorgt voor de prachtige muziek en Joris Van Veldhoven die zich ontfermt over het ontwerp van het meest magische sprookjesdecor, wordt het weer smullen voor jong en minder jong.

“Rapunzel” speelt in maart en april 2023 in Stadsschouwburg Antwerpen, Trixxo Theater Hasselt en Capitole Gent.

Info & tickets: www.deepbridge.be

Foto: SVH