Zie foto’s. Première voor nieuwe Streamz-reeks DÉJÀ VU – ALLES IS VOORBESTEMD

Delen met je netwerk?

Woensdagavond ging de nieuwe Streamz-reeks ‘Déjà Vu – Alles is Voorbestemd’ in première in Kinepolis Antwerpen in aanwezigheid van de voltallige cast en crew. Bekijk hier het fotosfeerverslag!

‘Déjà Vu – Alles is Voorbestemd’ vertelt het aangrijpend liefdesverhaal en intiem psychologisch drama van Halim die aan de start van zijn volwassen leven en carrière, de liefde van zijn leven Eva probeert terug te winnen. Sinds Eva hem heeft verlaten, heeft het leven geen zin meer. Tot Halim per toeval een bedrijf ontdekt dat hem in de mogelijkheid stelt om terug te keren in de tijd. Halim aarzelt niet en hij probeert niet alleen zijn relatie te redden, maar ook zijn advocatenkantoor en zijn disfunctionele familie.

Halim realiseert zich al snel dat zelfs de kleinste keuzes gevolgen hebben – even oncontroleerbaar als onverwacht – voor zijn leven en dat van de anderen. Ook al kan Halim de tragische gebeurtenissen stoppen voordat ze plaatsvinden, hij kan de herinneringen en de emoties die ermee gepaard gaan niet uitwissen. Niets zal zonder gevolgen zijn. 

Yassine Ouaich (‘Grond’) speelt de rol van Halim en Lauren Versnick (‘Studio Tarara’) Eva, zijn vriendin. Verdere hoofdrollen zijn voor Vincent Van Sande (‘Glad Ijs’) en Nabil Mallat (‘Cool Abdoul’) en Ruth Becquart (‘The Chapel’). ‘

‘Déjà vu – Alles is Voorbestemd’ is een productie van Streamz en Mariano Vanhoof, Geoffrey Enthoven en Jo Daris voor Fobic Films. De reeks werd geschreven door Nore Maatala (‘Besmet’) in een regie van Geoffrey Enthoven (‘Hasta La Vista’). Het resultaat zal 7 april 2023 exclusief bij Streamz te zien zijn. ​ 

Foto: SVH