Zie foto’s. “Familie”-acteurs op première THE BROKEN CIRCLE BREAKDOWN

Delen met je netwerk?

Vrijdagavond ging het muziektheaterstuk “The Broken Circle Breakdown” in première in het Antwerpse Fakkeltheater. Het script van Johan Heldenbergh en Mieke Dobbels zorgde voor een hartverscheurend verhaal dat op een waarachtige manier wordt vertolkt door Lize Feryn en Roel Vanderstukken, live begeleid door een vierkoppige bluegrass-band. Op de feestelijke première waren een resem acteurs uit de VTM-reeks “Familie” aanwezig. Zij kregen een voorstelling te zien die er stevig inhakt. Bekijk hier het fotoverslag!

“The Broken Circle Breakdown” laat niemand onberoerd. “Will the Circle be Unbroken”, “Wayfaring Stranger” en “If I Needed You” zijn nummers die intussen in het Vlaams collectief geheugen gegrift zijn. Zij vormen dan ook de basis voor het theaterstuk van Johan Heldenbergh en Mieke Dobbels, waarop de gelijknamige film met o.a. Veerle Baetens gebaseerd werd. Het Vlaamse theaterpubliek wil deze voorstelling dan ook echt zien. De reeks voorstellingen in de Rode Zaal van het Fakkeltheater is zo goed als uitverkocht. Gelukkig is de voorstelling op 24 juni ook nog eens eenmalig te zien in Theater Elckerlyc Antwerpen als verlenging van de reeks in het Fakkeltheater. Nadien trekken Lize, Roel en de bluegrass band doorheen flink wat culturele centra en theaters in Vlaanderen. Snel wezen is de boodschap. 

De voorstellingen in het Antwerpse Fakkeltheater zijn bijna uitverkocht. De extra voorstelling van 24 juni in Theater Elckerlyc Antwerpen staat wel nog in verkoop.

Tickets zijn vanaf vandaag te koop op www.elckerlyc.be en 070 691 002 (max. € 0,30/min).

“The Broken Circle Breakdown” is een productie van AuFond Producties.

Foto’s: SVH