CAMILLE lost eerste single in Duitsland en treedt op in grote Duitse muziekshow

Delen met je netwerk?

CAMILLE is helemaal klaar om Duitsland te veroveren. Deze week bracht de 21-jarige popster daar haar eerste single ‘Feuerwerk’ uit, een Duitse vertaling van haar monsterhit ‘Vuurwerk’. Met die single werd ze gelanceerd in Vlaanderen en met bijna 12 miljoen streams wordt ‘Vuurwerk’ beschouwd als één van de meest succesvolle singles uit 2021 in Vlaanderen.

Er wordt ook reikhalzend uitgekeken naar haar optreden op zaterdag 15 april in de bekende en populaire Duitse muziekshow ‘Die Beatrice Egli Show’. Daar zal CAMILLE ‘Feuerwerk’ voor het eerste live brengen voor miljoenen kijkers op televisie en haar eerste interview geven in het Duits. CAMILLE zit in de show naast bekende namen als Johnny Logan en Peter Maffay. Wie het debuut van CAMILLE in de Duitse show niet wil missen, kan op zaterdag 15 april vanaf 20.15 uur afstemmen op de televisiezender ‘Das Erste’.

Dé vraag die op ieders lippen ligt: wanneer zal CAMILLE ‘Feuerwerk’ voor het eerst brengen in Vlaanderen? Het Kursaal in Oostende is the place to be, want CAMILLE zal enkel en alleen daar, tijdens haar ‘SOS-tour aan zee’ deze zomer, de single live delen met haar fans. Wie nog geen tickets heeft kan maar beter snel zijn, want de laatste tickets voor de ‘SOS tour aan zee’ zijn te verkrijgen via gracialive.be.

Popsensatie CAMILLE scoorde al de ene hit na de andere. Zowel haar debuutalbum ‘Vuurwerk’ als haar tweede album ‘SOS’ stonden al na één week meteen op nummer 1 in de Ultratop Album Charts. ‘SOS’ is al sinds de release in augustus niet meer weg te denken uit de top 5 van de hitlijsten en intussen bracht CAMILLE het album al uit op CD, vinyl en in een deluxe versie met DVD. Op de MIA’s mocht CAMILLE dit jaar twee awards mee naar huis nemen in de categorieën ‘Nederlandstalig’ en ‘Pop’. In november stond CAMILLE maar liefst vijf keer in een volledig uitverkochte Lotto Arena met een wervelende show. Iets unieks, want ze is de jongste soloartieste ooit die haar eerste concert gaf in de Lotto Arena. Dit jaar trekt ze doorheen Vlaanderen met haar ‘SOS tour’, waar intussen al meer dan 100.000 tickets voor verkocht zijn, en maakt ze zich klaar voor haar eerste telenovelle.

Foto: SVH