MARCEL VANTHILT waant zich opnieuw vj en wekt de nineties tot leven met M-TV (Marcel Televisie)

Delen met je netwerk?

Marcel Vanthilt wekt de nineties weer tot leven en hoe. Tijdens ‘De Week van de Jaren 90’, van maandag 17 tot en met vrijdag 23 april bij rockzender Willy, wordt de M-show van Marcel Vanthilt omgedoopt tot M-TV. Oftewel, Marcel Televisie. Met die live talkshow dompelt Marcel, dé showmaster van de jaren 90, de Willy-luisteraars helemaal onder in één van de meest iconische decennia uit de muziekgeschiedenis. Een week lang, van 21u00 tot 23u00, waant Marcel zich weer een vj en vuurt hij niet alleen de wildste anekdotes en beste 90’s muziek, maar ook de meest epische videoclips op de luisteraars af. M-TV is daarom niet alleen elke dag live bij Willy te horen, maar ook te zien. De luisteraars kunnen de livestream volgen via de Willy-app en willy.radio.

Marcel zal tijdens M-TV niet alleen in de studio zitten. Hij krijgt namelijk het gezelschap van een heleboel nineties coryfeeën. Zo passeren onder andere Maurice Engelen (Lords Of Acid, Praga Khan), Frieda Van Wijck, Rudy Trouvé (dEUS, Dead Man Ray), Richard 23 (Front 242) en Alex Agnew de revue.

MTV, blockbusters, mixtapes voor elke mood en vooral ook een overdosis aan revolutionaire en legendarische muziek. Dat waren dé jaren 90. Van maandag 17 tot en met vrijdag 23 april staat rockzender Willy volledig in het teken van wat ongetwijfeld het meest iconische decennium voor de rockmuziek moet zijn. Zo hoor je bij Willy tijdens ‘De Week van de Jaren 90’ enkel en alleen nummers uit de 90’s, met als extra ‘specialleke’ ‘De 90 van de Jaren 90’ met Iwein Segers en Annelies Orye op vrijdagavond (16u00-19u00). Stemmen kan via de website willy.radio en in de Willy-app.

Luister naar Willy via de website willy.radio, DAB+, de Willy-app, via smartspeakers (commando: “Hey Google, praat met Willy Radio”) en bij Telenet op kanaal 931.

Foto: SVH