Zie foto’s. CALENDAR GIRLS in première

Delen met je netwerk?

Backstage Producties, het Vlaamse productiehuis van James Cooke, Dirk Van Vooren, Bob Jennes en Nico Warrinnier zet “Calendar Girls” op het programma van Theater Elckerlyc Antwerpen. Velen herinneren zich nog de succesvolle film met o.a. actrice Helen Mirren in 2003. Vanmiddag ging “Calendar Girls” feestelijke in première. Bekijk hier het fotoverslag!

De cast van het legendarische én op ware gebeurtenissen gebaseerde theaterstuk “Calendar Girls” bestaat uit Ann Van den Broeck, Sandrine André, Greet Rouffaer, Katrien De Becker, Katja Retsin, Veerle Malschaert, Mieke Bouve, Lander Depoortere en Johan Terryn. Katelijne Verbeke regisseert.

“Calendar Girls” vertelt het waargebeurde verhaal van twaalf dames uit Yorkshire. Wanneer één van de echtgenoten van de vrouwen wordt opgenomen in het ziekenhuis met leukemie, besluiten de vrouwen geld in te zamelen met de verkoop van een quasi-naaktkalender. Dit verhaal is gebaseerd op ware feiten en gaat over het overwinnen van angsten, echte vriendschap en vrouwelijke kracht.

Nog tot zondag 14 mei in Theater Elckerlyc Antwerpen.

Info en tickets: www.backstage-producties.be 

Foto: SVH