GUNTER RENIERS in “Foei, minister!” in Theater De Roxy

Delen met je netwerk?

Een minister vertelt zijn vrouw dat hij een marathonzitting in het parlement moet bijwonen en daarvoor blijft overnachten in Brussel. Hij heeft echter een afspraak met zijn maîtresse in een hotel. Ze bereiden zich voor op een romantische nacht, maar ontdekken tot hun grote verbijstering een lijk in hun hotelkamer. De minister, die bang is dat zijn affaire zal uitlekken, laat zijn kabinetschef komen om hem te helpen het lijk te laten verdwijnen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

“Foei, minister!” van Ray Cooney is een klassieker onder de toneelkomedies.

Cast: Kevin Caers, Gunter Reniers, Céline Malyster, Bart Daenen, Didier Bessemans, Maryse Boffin, Steve Michiels, Nele Vissers e.a.

Regie: Kevin Caers

‘Foei, minister!’ van 5 tot en met 27 mei in Theater De Roxy, Rijschoolstraat 51, 3800 St-Truiden.

Info & tickets: www.deroxy.be

Foto: SVH