De eerste beelden van MILLION DOLLAR ISLAND

Delen met je netwerk?

In ‘Million Dollar Island’, vanaf vandaag op Streamz en binnenkort bij VTM 2, sturen Ingeborg en Dennis Van Der Geest 100 wildvreemden naar 1 onbewoond eiland. Daar moeten ze overleven in de wildernis. De inzet? Een prijzenpot van 1 miljoen euro.

100 eilandbewoners, dat zijn er 99 te veel. Iedere kandidaat krijgt een polsbandje dat 10.000 euro waard is. Door games te spelen kunnen de deelnemers polsbandjes winnen of verliezen. Deelnemers die het eiland verlaten, geven hun polsbandje aan een achterblijver naar keuze. Vriendschap kan dus een fortuin opleveren. Maar wat gebeurt er wanneer vriendschap een businessmodel wordt? En hoe overleef je op een onbewoond eiland waar iedereen voor zijn plek en een deel van de prijzenpot vecht? Het eiland vormt niet alleen een broeikas voor hechte vriendschappen en liefde, maar ook voor botsende ego’s, geheime samenzweringen en fascinerende intriges. 

De drie eilandbewoners die aan het langste eind trekken, kunnen in een bloedstollende finale hun verdiende polsbandjes omzetten in keiharde cash. Maar op de valreep kunnen ze ook alles verliezen…

Million Dollar Island is vanaf maandag 1 mei op Streamz te zien en binnenkort bij VTM 2.

Foto: SVH