FRANK GALAN is geselecteerd voor “Spain Got Talent”

Delen met je netwerk?

Onze Vlaamse Julio Iglesias heeft het voor mekaar gekregen om in Spanje op de nationale TV te komen via zijn audities voor “Spain Got Talent”. Wat vooraf ging  :  presentaties, audities, interviews en zoveel meer en dit allemaal in het Spaans alvorens Frank Galan geselecteerd werd om deel te nemen aan de Spaanse nationale “Got Talent” wedstrijd. Vrouwtje Christel maande Frank destijds aan om ’s deel te nemen aan een nationale wedstrijd.

Dit kon Duitsland zijn of Engeland, maar Spanje viel voor de charmes van Frank én zijn ware gelijkenis met Julio Iglesias. Frank Galan’s stem lijkt ook sprekend op deze van Julio en dat zullen ze in Madrid (waar de opnames plaatsvinden) ook gemerkt hebben.

Een topprestatie tot dusver. Volgende maand (juni) worden de opnames ingeblikt in Madrid en zal er een aantal keer heen en weer gevlogen worden. Dat Frank Galan een vaste waarde in binnen, maar ook zeker in het buitenland is, wisten we al. Dit nieuwe avontuur kan vele deuren openen op de Spaanse markt. Een vijver waar Frank Galan maar al te graag in zwemt. Hij is immers zeer bedreven met Spaanstalige muziek

Spain Got Talent : 12 points for Belgium ! We duimen.

Info: www.frankgalan.be

Foto: SVH