Komiek JAN VAN DYKE start eigen theaterproductiehuis op, Jan Van Dyke Producties

Delen met je netwerk?

De eerste komedie op het programma is een eigen creatie: “Paniek bij Madame Moustache”.

Internationale komiek Jan Van Dyke die successen boekte in showtempels zoals het ‘Lido’ in Parijs, ‘Sporting Club Monte Carlo’ en onlangs nog schitterde in een fenomenale “De Show van m’n Leven” heeft, samen met zakelijk vennoot Kees Zevenbergen, een eigen theaterproductiehuis opgestart: Jan Van Dyke Producties. De ambitie van dit team is om op regelmatige basis het publiek te verrassen met een eigen creatie, gebaseerd op de komische expertise en ruim bewezen podium skills van Jan Van Dyke. Jan zal zich telkens laten omringen door een creatief team dat resoluut voor kwaliteit en spelplezier gaat.

Jan Van Dyke Producties kondigt al meteen een eerste komedie aan: PANIEK BIJ MADAME MOUSTACHE. Het gaat om een eigen creatie van de hand van Jan Van Dyke in regie van Marc Boon.  De regisseur mag al meteen aan de slag met een prachtige cast. Naast Jan Van Dyke zelf, zullen Margot Hallemans, Katrien De Becker, Daisy Thys, Vicky Florus en Maarten Bosmans aantreden in deze pikante komedie van Jan Van Dyke. 

KORTE INHOUD 

Madame Moustache heeft al jaar en dag een goed draaiend luxueus bordeel ergens buiten Antwerpen. Na haar overlijden ontstaat er paniek: wat zal er gebeuren met de erfenis van Madame Moustache? En vooral : wie worden de erfgenamen? Een pikante komedie over wellust, hebzucht, bedrog en moord.

PANIEK BIJ MADAME MOUSTACHE is te zien in de Rode Zaal van het Fakkeltheater vanaf 25 april 2024. 
Tickets zijn vanaf woensdag 31 mei 2023 ter beschikking op www.fakkeltheater.be

Foto: SVH