Zie foto’s. FLORENCE FOSTER JENKINS in première

Delen met je netwerk?

In het Antwerpse Fakkeltheater ging donderdag “Florence Foster Jenkins” feestelijk in première. De hoofdrollen worden vertolkt door Karin Jacobs, Jérémie Vrielynck, Koen Crucke, Maxime De Winne en Nathalie Wijnants. Bekijk hier het fotoverslag!

Florence vertelt het waargebeurde verhaal van de legendarische Florence Foster Jenkins die er alles aan deed om haar droom, een grootse operazangeres worden, te laten uitkomen. De stem die ze in haar hoofd hoorde was prachtig, maar voor anderen klonk haar gezang vreselijk vals. En dat is een understatement! Toch werd zij enorm populair!

Haar publiek waardeerde haar kennelijk meer om het amusement dat zij hen schonk dan om haar muzikale talent. Haar echtgenoot en manager, St. Clair Bayfield, was vastbesloten om zijn geliefde Florence te beschermen en haar droom koste wat kost te laten uitkomen. Wanneer Florence besluit een openbaar concert in Carnegie Hall te geven, komt hij voor de grootste uitdaging van zijn leven te staan… Haar behoeden voor de waarheid.

Een waargebeurd en hilarisch verhaal, live gespeeld en gezongen.

“Florence Foster Jenkins” is een nieuwe productie van Loge 10 Theaterproducties in een regie van Bruno Van Heystraeten.

“Florence Foster Jenkins” nog tot 25 juni 2023 te zien in het Antwerpse Fakkeltheater.

Info & tickets: www.loge10.be

Foto: SVH