GARRY HAGGER speelt zaterdagavond met zijn liveband in Tielrode

Delen met je netwerk?

Morgen, zaterdag 3 juni 2023 is Garry Hagger, met zijn liveband, dé muzikale blikvanger op de Dorpsfeesten van Tielrode, een deelgemeente van Temse. Voor Garry, die eind vorige maand zestig werd, wordt het een bijzondere avond: “Ik ben in Tielrode geboren en ben er grotendeels ook opgegroeid, dus voor mij voelt dat toch een beetje aan als thuiskomen. Ik ben bijzonder vereerd dat ze mij uitgenodigd hebben, samen met mijn muzikanten. Ik sta na meer dan 30 jaar carrière nog altijd graag op een podium en zeker als ik er word omringd door mijn muzikale vrienden. Uiteraard zing ik ‘Het Allermooiste’, mijn grote doorbraakhit, maar ook recent werk zoals ‘Alles Wat Ik Wil’ én mijn nieuwe single ‘Kom Bij Mij’ staan op de setlijst. Voor mij is het ook een ideale opwarmer voor de zomermaanden, want dan sta ik samen met mijn livemuzikanten vijf keer op de Radio2 Parkies-concerten. Tel daarbij nog alle andere optredens en ik kan je verzekeren dat het nu al een mooie zomer wordt voor Garry Hagger. Wat mij daarbij ook nog een groot plezier doet is dat er heel wat jonge mensen mijn muziek blijven ontdekken. Mede dankzij o.a. de cast van #LikeMe die een toffe versie hebben uitgebracht van ‘Het Allermooiste’ en het internet, waar mensen heel wat filmpjes ontdekken. Ik word vaak aangesproken door mensen die mijn beginperiode nooit hebben meegemaakt en die mij dan complimenten maken over mijn repertoire. Uiteraard doet dat als artiest ontzettend veel deugd. Ik ben één van die gelukzakken die elke dag nog steeds kan genieten door professioneel bezig te zijn met muziek. We blijven ook investeren en evolueren, want de songs die we uitbrengen passen nog steeds in het moderne muzieklandschap én binnen het verhaal van wat de mensen van Garry Hagger kunnen verwachten. Fans weten dat ik daarnaast ook graag eens verrassend uit de hoek durf te komen met een stevige Tomorrowland-medley bijvoorbeeld of eentje met de hits van Soulsister. Die veelzijdigheid is inderdaad nog een gelukske waar ik als artiest heel dankbaar voor ben”, zegt de populaire zanger enthousiast. 

Foto: SVH