Zie foto’s. WENDY VAN WANTEN en LUC CAALS proeven oude maatjes op het “Maatjesfestival” in Oostende

Delen met je netwerk?

Vanmorgen ging het “Maatjesfestival” officieel van start in Oostende. Dit al voor de 47ste keer. Heel uitzonderlijk werden de laatste oude maatjes gepresenteerd van 2022 op het Vissersplein. De nieuwe Hollandse maatjes zijn nog niet binnen. Nederland besloot op de valreep de start van het haringseizoen te verplaatsen naar volgende week donderdag. Voor de organisatie was het niet meer mogelijk om het event te verplaatsen.

Meter Wendy Van Wanten en peter Luc Caals proefden de eerste oude maatjes. Bekijk hier het fotoverslag! Wendy Van Wanten is dit jaar exact tien jaar meter van het “Maatjesfestival”. De lekkernij wordt nog tot 18 juni  geserveerd op het Vissersplein. Daarnaast zijn er gedurende het festival heel wat optredens en animatie voorzien.

Foto: SVH