SASHA ROSEN vervangt WENDY VAN WANTEN in zomershow “Van Dyke & Friends”

Delen met je netwerk?

De repetities voor de nieuwe zomershow ‘Van Dyke & Friends’ zijn al enige tijd geleden gestart. Na dwingend advies van de dokter besluit Wendy Van Wanten tijdelijk een stap opzij te zetten. De drukke agenda van de afgelopen periode en de zware voorbereidingen eisen jammer genoeg hun tol. Om Wendy voldoende rust te gunnen en haar herstel te bespoedigen, werd Sasha Rosen bereid gevonden haar rol over te nemen.

In het belang van haar gezondheid
Een donderslag bij heldere hemel in Het Witte Paard in Blankenberge. Na de aankondiging van de drie zomershows vorige week, moet Wendy Van Wanten last minute verstek geven voor de nieuwe middagshow ‘Van Dyke & Friends’. In het belang van haar herstel wordt haar drukke agenda tijdelijk leeggemaakt, om haar zo voldoende ruimte te geven de draad snel terug op te kunnen pikken.

Omdat de repetities voor ‘Van Dyke & Friends’ al in een ver gevorderd stadium zitten, werd Sasha Rosen bereid gevonden haar rol over te nemen.

Ben Van Den Keybus: ‘Gezondheid komt altijd op de eerste plaats. Uit respect voor Wendy gunnen we haar de tijd die ze nodig heeft om te herstellen. Het is geen sinecure om zulke grote schoenen te vullen, maar we zijn er rotsvast van overtuigd dat Sasha de geknipte persoon is.’

Sasha Rosen
Sasha Rosen kwam op jonge leeftijd al in aanraking met theater en speelde al op haar tiende in een musical. Na haar opleiding in Engeland aan Guilford School of Acting keerde ze terug naar België en Nederland en speelde ze verschillende rollen in musicals zoals Romeo en Julia, Dolfje Weerwolfje, Sneeuwwitje, Mamma Mia!, Beauty and the Beast, Grease, Notre-Dame de Paris en de openluchtspektakels Marie-Antoinetteen Albert 1.

De cast van ‘Van Dyke & Friends’ verwelkomt haar met open armen.

“Van Dyke & Friends”, van 20 juli tot en met 9 september 2023, 14u00, www.witte-paard.be

Foto: SVH