Zie foto’s. Première MINERVA VEUR ALTIJD lokt heel wat BV’s

Delen met je netwerk?

Gisteravond ging het vervolg op de succesvolle zomerkomedie “Viva Minerva” in première in Antwerpen. De legendarische, Antwerpse retro-zender is immers opnieuw het onderwerp van een nieuwe zomerkomedie in het Fakkeltheater. Carry Goossens, Marilou Mermans, Erik Goris, Linda De Ridder, Luc Verhoeven, Lucie Collet en Hans Peter Janssens werden aangemoedigd door heel wat bekende Vlamingen. Bekijk hier het fotoverslag!

Regisseur Jeroen Maes schreef “Minerva Veur Altijd” opnieuw op basis van het reilen en zeilen bij de legendarische Antwerpse stadsradio Radio Minerva. Een productie van Het Achterland.

In deze heerlijke nostalgische komedie dompelen we u terug onder in de wereld van Radio Minerva, dé seniorenradio van ‘t Stad. De vaste presentatoren zijn uiteraard terug van de partij. Richard Tielemans presenteert nog steeds ‘For Ever Green’ en de babbelzieke poetsvrouw Ivette heeft intussen grote baas Mon kunnen overtuigen voor haar eigen kookprogramma: ‘Ivette in de kitchenette’! Maar of dat nu zo een goed idee is… Eddy De Keyser van het verzoekprogramma ‘Bel me, Schrijf me’ krijgt vrij onverwacht nieuws van zijn verre neef uit Zeebrugge, een visser die zijn netten aan de haak gehangen heeft en wel eens op de presentatorstoel wil gaan zitten. Dat lijkt echter niet zijn sterkste kant maar gelukkig heeft hij wel andere talenten. Daarbovenop vertoont de radiostudio ernstige mankementen en als de gecontacteerde vaklui niet komen opdagen, wordt er beroep gedaan op een Poolse vakman. Wanneer die verschijnt vallen de monden open, van een verrassing gesproken! Al deze heerlijke verwikkelingen worden doorspekt met evergreens, oldies en crooners: de hoofdingrediënten van Radio Minerva.

“Minerva Veur Altijd” loopt nog tot 14 augustus  in de Rode Zaal van het Antwerpse Fakkeltheater.

Info & tickets: www.hetachterland.be

Foto: SVH