Buitenbeenpop 2023 met GÜNTHER NEEFS

Delen met je netwerk?

Op vrijdag 25 augustus vindt in hartje Leopoldsburg het grootste inclusie openluchtfestival voor personen met een beperking plaats. Buitenbeenpop is aangepast aan de specifieke behoeften en wensen van personen met een beperking – zo is er onder andere een rolstoelpad van 6000 meter lang, een snoezelruimte, tolken en audiodescriptie – maar uiteraard is iedereen méér dan welkom om mee te vieren. Dit jaar is er ook een nieuwe partner betrokken: Helpper en er zullen ook extra medewerkers van Sint Oda worden ingezet bij het snoezelen. Op het muzikaal programma: Vlaamse topartiesten waaronder uiteraard ‘peter’ Jelle Cleymans en Frimout, Luc Steeno, Stan Van Samang, Magriet & Celien, Get Ready!, Sam Gooris en Günther Neefs.

Meer informatie vind je op www.buitenbeenpop.be

Foto: SVH