Zie foto’s. JEAN-MARIE PFAFF opent zijn pop-up museum

Delen met je netwerk?

Vanmorgen opende El Sympatico Jean-Marie Pfaff zijn pop-up museum in het voormalige gemeentehuis van Beveren. Bekijk hier het fotoverslag! Aan de hand van foto’s, trofeeën, memorabilia en iconische truitjes neemt Beverse ereburger Jean-Marie Pfaff de bezoeker mee doorheen zijn sportief, maar ook zijn persoonlijk leven.

De trofeeënkast van Jean-Marie is rijkelijk gevuld: Gouden Schoen, beste doelman ter wereld, meermaals landskampioen in de Belgische competitie en in de Bundesliga, halve finalist op het WK in 1986, … Die en vele andere trofeën zijn nu te bewonderen in het pop-up museum dat helemaal gewijd is aan de sympathieke doelman van KSK Beveren, Bayern München en de Rode Duivels.

Verder zijn er ook nog tot de verbeelding sprekende truien van Maradona (jawel, die uit de halve finale van het WK ’86), Cruijff, Ronaldo, Kroos tot zelfs Michael Schumacher en tal van truien uit iconische wedstrijden van Jean-Marie zelf. Kom ze bewonderen en wie weet loop je Jean-Marie wel zelf tegen het lijf.

Een bezoek aan het pop-up museum kan vanaf dinsdag 11 juli tot en met zaterdag 2 december. Een bezoek kost 5 euro. Locatie: Stationsstraat 2, 9120 Beveren.

Foto: SVH