Zie foto’s. IT’S MY LIFE in première

Delen met je netwerk?

“It’s My Life”, de gloednieuwe avondshow die deze zomer in de Blankenbergse revuetempel Het Witte Paard opgevoerd wordt, ging vrijdagavond in première. Bekijk hier het fotoverslag!

Tijdens “It’s My Life” wordt het publiek meegenomen op een wonderlijke reis voor en achter de schermen van het theater en het leven. Want wat is er mooier dan samen de moeilijke wereld van vandaag even proberen te vergeten en alle stress los te laten? Een show vol tegenslagen, maar vooral oplossingen, hoop en natuurlijk glitter, glamour en pluimen. “It’s My Life”, het ideale medicijn voor een vrolijkere kijk op het leven.

Topartiesten als Ianthe Tavernier, Sandrine, Maarten Cox en Ruben Tarmidi schitteren op de affiche. Bijzonder trots is Het Witte Paard Theater ook op de terugkeer van de bekende komiek Jan Van Dyke. Zijn beroemde strandstoel prijkt dan ook centraal op de affiche. Samen met vier internationale circusacts en de Vegas Showgirls vervolledigt hij de veelbelovende cast van “It’s My Life”.

Nog tot 16 september 2023, elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond.

Info & tickets: www.wpevents.be

Foto: SVH