Zie foto’s. VAN DYKE & FRIENDS in première

Delen met je netwerk?

Jan Van Dyke is terug en belooft het publiek een hilarische en onvergetelijke namiddag. Vanmiddag ging Van Dyke & Friends in première in Het Witte Paard in Blankenberge. Bekijk hier het fotoverslag!

Samen met zijn vrienden Patrick Onzia, Sasha Rosen, Celien Hermans, Goele De Raedt en Franky Boy trekt hij naar de Belgische Kust. Gewoon op vakantie in eigen land. De rijke geschiedenis en de eindeloze mogelijkheden van de Noordzee verdienen volgens reisleider Van Dyke dan ook terecht wat meer aandacht. De zee, het strand, de zon, de regen, een camping en zelfs een oorlogsmuseum. Hij zal bewijzen dat onze kust alles in huis heeft voor een zorgeloze tijd.

Tijdens deze met muziek en humor overgoten show passeert een bont gezelschap aan typetjes en figuren opnieuw de revue in Het Witte Paard Theater. Samen ontdekken ze de zee aan mogelijkheden van de Belgische kust en belanden ze in dolkomische situaties.

‘Van Dyke & Friends’, een feelgood show vol hits, sketches, humor en vrolijke figuren. De perfecte ontspanningskuur om alle zorgen te vergeten.

Nog tot 9 september 2023. In juli en augustus elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagnamiddag.
September: 1, 2, 8 & 9 september.

Info & tickets: www.wpevents.be

Foto: SVH