RIKKERT VAN DIJCK brengt de beklijvende monoloog “Morgen word ik nuchter”

Delen met je netwerk?

Op 15 september 2023 gaat in de Zwarte Zaal van het Fakkeltheater het toneelstuk “Morgen word ik nuchter” in première. Acteur Rikkert Van Dijck en muzikant Steven Mintjens spelen deze toneelbewerking, gebaseerd op het gelijknamige boek van de bekende scenarist Ward Hulselmans (“Heterdaad” en “Stille Waters”). Op 27 augustus, tijdens de cultuurdag in het Fakkeltheater in Antwerpen geven Hulselmans en Van Dijck reeds een voorproefje van en introductie op de voorstelling die half september in première gaat. Een aanrader!

Hulselmans creëerde een beklijvende monoloog. In een poging om hem van de drank te houden, kruipt tv-schrijver Thomas in de huid van zijn favoriete personage: een piloot die in zijn vliegtuigje de post bezorgt op de eilandjes van Tahiti in de Stille Zuidzee.
Zijn fantasie neemt zijn echte leven over.
Kan de piloot de verslaafde redden?

Met Rikkert Van Dijck & Ward Hulselmans.
Ward Hulselmans schreef een fascinerend boek over de hoopvolle strijd tegen de demonen van verslaving. Rikkert Van Dijck maakte er een theatrale adaptatie van, samen met muzikant Steven Mintjens. Ward en Rikkert geven tijdens het toonmoment een introductie tot het toneelstuk.
Meer dan 15 exclusieve toonmomenten zullen gratis te zien zijn in de Rode Zaal, De Kleine Fakkel en het Theatercafé. Een hoop bekende acteurs tekenen alvast present, waaronder Ann Van den Broeck, Daisy Thys, Hans Peter Janssens, Lissa Meyvis, Rikkert Van Dijck, Jean Bosco Safari, Daan Hugaert, Elias Bosmans, Lynn Van den Broeck, Ann De Winne, Brecht Callewaert, Carry Goossens, auteur Ward Hulselmans en vele anderen.

PRAKTISCHE INFORMATIE CULTUURDAG FAKKELTHEATER

27 augustus 2023 van 13u30 tot 18u30

Rode Zaal – Fakkeltheater
Hoogstraat 12, 2000 Antwerpen

Inkom is gratis, ticket is verplicht.
Tickets zijn te verkrijgen vanaf 11u in de Rode Zaal
Het aantal tickets per toonmoment is beperkt.
Kom tijdig uw gratis ticket ophalen.
Respecteer de aanvangsuren van het toonmoment.

Kom dus tijdig naar de Rode Zaal, Theatercafé of Kleine Fakkel.
Meer info via: 070 246 036 – www.fakkeltheater.be
 
PRAKTISCHE INFORMATIE MORGEN WORD IK NUCHTER

15, 16 september 2023 om 20u00
17 september 2023 om 15u00
 
Zwarte Zaal – Fakkeltheater
Reyndersstraat 7, 2000 Antwerpen
 
Tickets: € 24,00
www.fakkeltheater.be – 070 246 036

Regie: Rikkert Van Dijck
Auteurs: Ward Hulselmans (boek), Rikkert Van Dijck (toneelbewerking)
Cast: Rikkert Van Dijck, Steven Mintjens

Foto: SVH