ASSISEN LIVE – Schuld of onschuld?

Delen met je netwerk?

Vanaf 19 april 2024 is Theater Elckerlyc Antwerpen dé place to be voor de liefhebbers van een spannend assisenproces. Assisen Live is een samenwerking tussen Backstage Producties en Play. Na het dubbel succes in het voorbije theater- én tv-seizoen was het hoog tijd voor een eerste co-productie op de theaterplanken. Assisen Live zal later ook te zien zijn in Trixxo Theater Hasselt en Capitole Gent. Natuurlijk zal het publiek weer fungeren als volksjury in een spraakmakend proces. 

Backstage Producties en Play slaan de handen in elkaar. Na vijf theatervoorstellingen maakte ‘Assisen’ vorig jaar zijn debuut op televisie bij Play 4. Samen met de trouwe theaterbezoekers beslisten er ook op het kleine scherm honderdduizenden mensen over het lot van de beklaagde.

Wees vanaf april 2024 terug welkom in onze assisenzaal voor een gloednieuw proces. Een nieuwe zaak doordrenkt met geheimen, intriges en een web van leugens dat langzaam ontrafeld wordt door de scherpe geesten van advocaten, rechters en U als ambitieus lid van de jury.

Kies wijs tussen schuld of onschuld in ‘Assisen live’.

Van 19 april tot en met 12 mei 2024 in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Later ook in Trixxo Hasselt en Capitole Gent. 

Info & tickets: www.backstage-producties.be

Foto: Backstage Producties