DE SCHLAGERIJ – Lachen, gieren, smullen!

Delen met je netwerk?

Op 24 mei 2024 gaat er een nieuwe komedie in première in het Antwerpse Theater Elckerlyc: De Schlagerij. Net zoals bij HET SPOOK VAN DE OPERETTE gingen Dirk Van Vooren en Manu Jacobs achter de schrijftafel zitten om samen een nieuw stuk te schrijven. Manu Jacobs regisseert en de namen van Dirk Van Vooren en Patrick Onzia zijn reeds bevestigd om een rol te vertolken. Het theaterpubliek krijgt dus meteen een mooie garantie op een spetterende komedie. Dat wordt lachen, gieren en smullen… 

Pol en Piet beginnen een illegale handel in de import en verwerking van krokodillenvlees. Ze nemen een leegstaande loods in om hun handeltje te starten, in the middle of nowhere. Hun start-up botst echter al snel op problemen als een bemoeizuchtige buurman op de proppen komt. Ze maken hem wijs dat ze collega’s zijn van de schlagerzanger die de loods vroeger beheerde en zelf schlagerzangers zijn. De leugen ontploft echter in hun gezicht wanneer de buurman hen vraagt om op te treden voor zijn -bijna jarige- vrouw, Mariette. Ondertussen rolt er een gigantische bestelling binnen van Olaf (bijnaam De Reus) en Olga Kötbullar. Dit Zweedse slagerskoppel wil het vlees  importeren in Zweden. Pol en Piet zijn dus eindelijk vertrokken! Wanneer er echter verwarring ontstaat met Rechercheur Van Zweden die het handeltje van de twee komt onderzoeken, hangt hun zakelijk succes aan een zijden draadje.

Van 24 mei tot en met 16 juni in Theater Elckerlyc te Antwerpen. 

Info & tickets: www.backstage-producties.be

Foto: Backstage Producties