Stormloop op tickets huldeconcert WILL TURA

Delen met je netwerk?

Dat ging snel.. Op minder dan een uur zijn zo goed als alle tickets voor het concert van “Will Tura nodigt uit”, op vrijdag 29 december in het Sportpaleis, de deur uit. Omdat de productie nog niet helemaal bekend is (waardoor plaatsen nog niet in verkoop werden gesteld) en er mogelijk nog plaatsen kunnen vrijkomen van niet-betaalde tickets, is er een wachtlijst geopend. We raden fans ten zeerste aan om zich op deze lijst te registreren. Deze fans die zich op deze lijst inschrijven worden prioritair aangeschreven van zodra er extra plaatsen beschikbaar komen.

‘Will Tura nodigt uit, het ultieme concert’ op vrijdag 29 december 2023 in het Sportpaleis wordt een groots muzikaal huldebetoon. Meer dan twintig top artiesten zullen in aanwezigheid van Will Tura een lied uit zijn ruime repertoire brengen. Met ook gebruik van videobeelden uit Will’s rijke verleden wordt het een concertwandeling door het hele werk en leven van de Keizer van het Vlaamse lied.

Will Tura nodigt uit, het ultieme concert’ vindt plaats op vrijdag 29 december 2023 in het Sportpaleis.

Info & laatste tickets via www.sportpaleis.be.

Foto: SVH