Zie foto’s. Filmpremière WIL in Kinepolis Antwerpen

Delen met je netwerk?

Vorige week donderdag beleefde Antwerpen een kortstondig terugkeer naar de jaren ’40 afgelopen avond tijdens de première van Tim Mielants’ WIL. Bekijk hier het fotoverslag! Het eerste typisch Belgische herfstweer kon genodigden en pers er niet van weerhouden om een glimp van de topcast – waaronder Stef Aerts, Matteo Simoni en Annelore Crollet – op te vangen aan de trappen van Kinepolis Antwerpen, waar ze geheel in de stijl van de film in een colonne oldtimers werden voorgereden.

Begeleid door een big band werd de toon van deze heuglijke avond letterlijk gezet en kreeg de met camera’s en filmploegen overspoelde rode loper nog wat meer kleur. Ook bekend Vlaanderen was deze avond royaal vertegenwoordigd, waardoor de première net dat tikkeltje extra kreeg. 

WIL wordt verdeeld door Kinepolis Film Distribution (KFD) en zal vanaf 27 september 2023 in de Vlaamse bioscoopzalen te zien zijn. 

Foto: SVH