KÜRT ROGIERS over de Schlagerfestival tv-spot: “Met de landkaart, lekker oldskool!”

Delen met je netwerk?

Hilariteit alom bij de 9 artiesten die vorige maand in Studio Regie in Merelbeke de tv-spot opnamen voor de gloednieuwe editie van Het Schlagerfestival. Op 22, 23 en 24 maart 2024 vindt dat jaarlijkse schlagerfeestje plaats in de Trixxo Arena in Hasselt. Flower Power is dit jaar het centrale thema en vormt meteen de rode draad doorheen het verhaal van de spot.

“We trekken eropuit met het typerende Volkswagen-busje uit de jaren zeventig. Helemaal in de seventies-stijl gekleed zoeken we de weg naar de Trixxo Arena in Hasselt, of dat lijkt toch zo. Op de eindbeelden zie je dat we onderweg veel plezier maken en dat moesten we niet acteren. Vooral het moment waarop ik nog even oldskool op een landkaart keek en we bijna afdwaalden van de weg, is hilarisch. In die tijd was er nog geen sprake van een GPS, dus dat was toch opnieuw een hele aanpassing. Daar heb ik wél mijn betere acteerskills voor moeten bovenhalen”, zegt Kürt Rogiers lachend. 

“We hebben ons kostelijk geamuseerd”, bevestigt Sasha Rosen die volgend jaar naast De Romeo’s op Het Schlagerfestival-podium staat. “Als ik de verhalen hoor van mijn man Davy, dan gaat het er in het Romeo’s-busje veel rustiger aan toe (lacht). In de tv-spot is het één uitgelaten bende, maar zoveel zin hebben we nu al in de nieuwe editie.”

De Flower Power tv-spot is vanaf nu overal te zien. Bekijk hier de tv-spot! Het Schlagerfestival vindt plaats op 22, 23 en 24 maart 2024 in de Trixxo Arena Hasselt, met optredens van oa. Raf Van Brussel, Christoff, Sam Gooris, De Romeo’s & Sasha, Bart Kaëll en Lindsay. Meer namen worden later bekendgemaakt. Presentator van dienst is opnieuw Kürt Rogiers.

Tickets en info: www.hetschlagerfestival.be

Foto: SVH