Vlaams talent in het nieuwe seizoen van CIRCLE OF LIVE op Pickx+

Delen met je netwerk?

Na twee eerdere succesvolle rondjes, gaat op donderdag 5 oktober 2023 het gloednieuwe seizoen van Circle of Live van start bij Pickx+, de exclusieve tv-zender van Proximus. In de derde reeks van het innemende muziekprogramma komen opnieuw enkele Vlaamse kleppers langs. Naast vrouwelijk zangtalent met Eva Deroovere en Sarah (De Koster), zijn ook meester-entertainers David Vandyck en Garry Hagger van de partij. Onder toeziend oog van de charmante Charlotte Leysen brengen de artiesten nummers die hen nauw aan het hart liggen, eigen nummers en een verrassende cover. In de intieme setting, die ook omkadering geeft aan de live muzikanten, leert de kijker door de muziek de mens achter de artiest kennen. Een openhartig interview tussen de liedjes door, maakt de cirkel helemaal rond. 

Als eerste aan de beurt in het derde en nieuwe seizoen van Circle of Live is Eva Deroovere. Op donderdag 5 oktober 2023 leert de kijker pas echt kennen wie er achter de grote kleinkunst-hit ‘Slaap Lekker (Fantastig toch)’ zit. Deze Belgische singer-songwriter bracht de kunstvorm bij het grote publiek zoals niemand haar al voordeed. 

Op donderdag 12 oktober 2023 volgt muzikaal genie Garry Hagger. De koersfanaat werd afgelopen jaar zestig, maar oogt energieker dan ooit. Een rijkgevulde carrière, een uniek stemgeluid en de evergreen ‘Het Allermooiste’zorgen ervoor dat hij een kwaliteitslabel met zich meedraagt. In de zomer van 2023 was Garry 2.0 één van de blikvangers op de Radio2 Parkies-concerten, maar nu brengt hij de liveband terug naar de studio voor een blauwdruk van zijn eigen repertoire. 

Op donderdag 26 oktober 2023 zijn David Vandyck en zijn liveband als laatsten aan de beurt. Dit ambitieus zangtalent mocht na eerdere successen met albums als ‘David Vandyck zingt Will Tura’, deze zomer ook een Zomerhit-nominatie op zijn palmares schrijven met ‘Ik Leef Voor Jou’. Voor zijn recentste studioalbum ‘Licht Aan De Overkant’ en de gelijknamige hitsingle trok David nog eens alle registers open. Kwaliteitsvolle popmuziek die een breed publiek aanspreekt, is zijn handelsmerk. Tijdens zijn verschijning in Circle of Live laat David Vandyck nog maar eens zien en horen waarom hij bekendstaat als een veelzijdige singer-songwriter en meesterlijke entertainer. Op woensdag 1 november 2023 wordt de muzikale oktobermaand afgesloten met een compilatieaflevering.

Het derde seizoen van Circle of Live gaat van start op donderdag 5 oktober 2023 met Eva Deroovere als centrale gaste. Ook Garry Hagger, Sarah De Koster en David Vandyck passeren onder toeziend oog van presentatrice Charlotte Leysen de daaropvolgende weken de revue. Het kwaliteitsvolle muziekprogramma is te zien op Pickx+, de exclusieve tv-zender van Proximus.

Foto: SVH