MARTIEN MEILAND kruipt opnieuw in de rol van kasteelheer

Delen met je netwerk?

Just Entertainment brengt dit najaar de Vlaamse versie van ‘De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond’ naar België. Voor producent Messercola is de release dit jaar extra heuglijk want ‘De Grote Sinterklaasfilm’ viert zijn vijfjarig jubileum. In deze feestelijke editie zijn er naast de vaste cast, waaronder Martien Meiland (kasteelheer), fantastische gastrollen weggelegd voor onder andere René Froger en Hans Klok. Natuurlijk zijn Party Piet Pablo en alle andere pieten ook weer van de partij. De Vlaamse versie van de Nederlandse Sinterklaasfilm verschijnt op 25 oktober 2023 in de Belgische bioscopen.

Synopsis

In ‘De Grote Sinterklaasfilm en de strijd om Pakjesavond’ wil Sinterklaas zijn verjaardag royaal vieren. Hij komt dit jaar namelijk voor de honderdste keer naar Nederland en dat is de ideale reden voor een groot feest. Zo wil hij dat ieder kind in Nederland dit jaar een extra cadeautje krijgt. Tegelijkertijd willen de Pieten Sinterklaas verrassen met een verjaardagsfeest met als hoogtepunt een speciaal optreden van zijn favoriete artiest. Robbie Reuzel,die ook op vijf december jarig is, ziet zijn verjaardag door het Sintfeest elk jaar opnieuw in het water vallen. Wanneer hij hoort van de grootse plannen van de Sint, wordt hij woedend. Hij verzint een sluw plan om Sinterklaas uit te schakelen en gebruikt hierbij zijn komische buurvrouw als proefkonijn. Zal het Robbie Reuzel lukken pakjesavond te dwarsbomen of ruiken de Pieten onheil en kunnen ze het Sinterklaasfeest redden?

Releasedatum: 25 oktober 2023

Kijkwijzer: alle leeftijden

Speelduur: 72 minuten

Foto: SVH