Nieuwe single voor HUGO – “De Dozen Staan Klaar”

Delen met je netwerk?

Na zijn eerste solosingle ‘Het Leven’, die het nog steeds goed doet in de Ultratop Vlaamse Top 30 en waarmee hij deze zomer een aantal keer op het podium van Tien Om Te Zien mocht staan, komt Hugo nu met een heel speciaal nummer. Met zijn nieuwe single ‘De Dozen Staan Klaar’ toont Hugo zich van zijn meest kwetsbare kant en beschrijft hij recht uit het hart het ongelofelijke gemis van zijn Colleke. Deze single is ineens ook de voorbode van het nieuwe album van Hugo, dat dit jaar nog uitkomt.

“We zijn met een heel team volop bezig aan het nieuwe album”, aldus Hugo. “De nummers zijn deels autobiografisch, maar ‘De Dozen Staan Klaar’ komt recht uit het hart en is helemaal uit het leven gegrepen. Ik trok al een aantal keer de kasten van Nicole open om haar kleren te selecteren, maar het lukt niet. Haar oorbellen liggen nog op dezelfde plaats in de badkamer. ‘Zelfs jouw juwelen wachten nog even, want ook zij weten hoe mooi je was’, zing ik in het nummer. De dozen staan klaar, maar ik ben er zelf nog niet rijp voor.”

Hugo was gisteren, maandag 23 oktober, de eerste gast in het televisieprogramma ‘Het Huis’, waarbij Eric Goens hem wegplukte uit zijn leefwereld en hem 24 uur lang liet verblijven in ‘Het Huis’. Kwetsbaar en enorm dankbaar voor alle steun die hij gekregen heeft, bracht Hugo niet alleen zijn levensverhaal, maar ook dat van zijn Colleke. Eric Goens voorspelde dat Hugo nog meer dan anders alle harten zou veroveren, en of hij dat heeft gedaan. Tijdens de aflevering kregen de VRT1-kijkers ook een mooie en pakkende preview van ‘De Dozen Staan Klaar’ te horen.

‘De Dozen Staan Klaar’, de nieuwe single van Hugo, is vanaf nu overal beschikbaar en te beluisteren.

Foto: SVH