Extra voorstelling van JEAN BOSCO SAFARI met ENKELE REIS BELGIE in het Fakkeltheater

Delen met je netwerk?

Het Fakkeltheater zet een bijzondere voorstelling op het programma van 17 november tot 19 november. Artiest Jean Bosco Safari staat er op het podium om er zijn persoonlijke levensverhaal te brengen. Meerbepaald hoe hij vanuit Rwanda naar België kwam en hier zijn leven opbouwde. Dit persoonlijke verhaal spreekt het publiek duidelijk aan. De geplande voorstellingen zijn zo goed als uitverkocht. Gelukkig mag het Fakkeltheater een succesvoorstelling aankondigen: zaterdag 18 november om 15 uur in de Zwarte Zaal. Snel wezen is de boodschap.

ENKELE REIS BELGIE vertelt het verhaal van Jean, de zoon van een Tutsi Mama en een blanke mijningenieur, waarin hij vertelt hoe zijn leven in één vingerknip een totaal andere wending aannam.

Het verhaal, waar muziek het decor vormt, wordt met een respectvolle luchtigheid op een pakkende manier  neergezet door Jean Bosco Safari en zijn pianist Steven Mintjens.

Een mama uit Rwanda wordt verplicht haar zesjarig zoontje Jean ter adoptie aan te bieden. Men belooft haar dat het jongetje in het buitenland mag gaan studeren en dat hij na zijn studies mag terugkeren naar Rwanda. Maar niets is wat het lijkt…

PRAKTISCHE INFO – ENKELE REIS BELGIE

  • Jean Bosco Safari (verteller, zang, gitaar)
  • Steven Mintjens (piano)

SPEELDATA

Kies een datum

17 november om 20 uur – uitverkocht
18 november om 15 uur – extra voorstelling
18 november om 20 uur – laatste tickets
19 november om 20 uur: uitverkocht

TICKETS: STANDAARDPRIJS € 22,00
Alle prijzen zijn inclusief reserveringskosten.

Tickets: kunnen online gereserveerd worden via de webshop van www.fakkeltheater.be, telefonisch via  070 246 036 en tevens aan de kassa van het Fakkeltheater, Hoogstraat 12 te 2000 Antwerpen.

Foto: SVH