RENÉ LE BLANC nieuwste single scoort in Duitsland

Delen met je netwerk?

Nieuwe Duitse single van de Nederlandse zanger René Le Blanc, “Ich glaub noch immer an die Liebe”, maakt indruk in Duitsland.

Zeer recent heeft René Le Blanc zijn nieuwste Duitse single uitgebracht, getiteld “Ich glaub noch immer an die Liebe”. Dit nummer is een prachtige vertaling van zijn eerdere grote hit “If I Tell You that I Love You”. De nieuwe single heeft een warme ontvangst gekregen in Duitsland, waar luisteraars en critici enthousiast zijn over de betoverende melodie en de diepgaande tekst. “Ich glaub noch immer an die Liebe” belicht de universele emotie van liefde op een meeslepende manier, en René’s gepassioneerde vertolking raakt het hart van zijn fans.

De populariteit van het nummer groeit enorm, met vermelding in de afspeellijst van de gerenommeerde Duitse zender NDR. De zender heeft het nummer toegevoegd aan hun playlist, waardoor het een breed publiek bereikt en nog meer luisteraars de kans krijgen om te genieten van René’s muzikale talent. René, de getalenteerde artiest achter deze hit, is verheugd over de positieve reacties en de steun van zijn fans en de muziekgemeenschap. Hij kijkt ernaar uit om zijn muzikale reis voort te zetten en meer prachtige nummers met zijn publiek te delen.

“Ich glaub noch immer an die Liebe” is nu beschikbaar op verschillende muziekplatforms en kan worden gestreamd en gedownload door muziekliefhebbers wereldwijd. René’s unieke stemgeluid en betekenisvolle teksten maken dit nummer een must-listen voor liefhebbers van goede muziek.

Foto: SVH