Zie foto’s. ACHTER DE SCHERMEN in première in Antwerpen

Delen met je netwerk?

Gisteravond ging “Achter De Schermen”, de eerste productie van theaterproductiehuis één zee, in première in de Rode Zaal van het Antwerpse Fakkeltheater. Heel wat BV’s waren uitgenodigd op de feestelijke première. Bekijk hier het fotoverslag!

“Achter De Schermen” met Carry Goossens en Frans Maas in de hoofdrollen. Het gaat om een bewerking van The Dresser van Ronald Harwood, een stuk over liefde, over humor, over absolute toewijding en over triomf. Carry speelt de rol van ’the dresser’, Frans speelt als Sir de rol van de oudere Shakespeare-acteur en ‘her Ladyship’ Ann De Winne is Sir’s jarenlange minnares. Leen Dendievel als Madge, Erik Goris als Geoffrey en Eve Van Avermaet als Irene. Regisseur Rikkert Van Dijck nam de taak op zich om de eersteling van één zee in goede banen te leiden. Carry Goossens had dit stuk al zeer lang op zijn “wish”-list staan om te spelen. Met “Achter De Schermen” stappen ze in de voetstappen van enkele grote internationale acteurs waaronder recent nog in de verfilming met Anthony Hopkins en Sir Ian McKellen.

“Achter De Schermen” is nu te zien in het Antwerpse Fakkeltheater en zal door Vlaanderen touren vanaf januari 2024.

Info & tickets: www.eenzee.be.

één zee is het theaterproduktiehuis van Ann De Winne & Frank Aernout.

Foto: SVH