FRANK GALAN in de startblokken in Nederland

Delen met je netwerk?

Vandaag is Frank Galan exclusief ingelijfd bij één van de grootste boekingsagenten van Nederland m.n. Berk Music. Deze grote gigant zag en ziet in Frank veel mogelijkheden als artiest. Zijn veelzijdig répertoire, zijn présence en vooral zijn sterk stemtimbre overtuigden deze bekende Nederlandse boekingsagent.

Berk Music wordt bij deze het exclusieve boekingskantoor voor Frank Galan in Nederland. In België runt Frank zijn eigen kantoor.

Frank Galan startte zijn carrière in Nederland in 1995 en kende er grote successen met zijn eerste single en album. Hij zong toen nog uitsluitend Spaanstalige muziek, maar vandaag is Frank Galan een echte kameleon in zijn vak en inzetbaar voor alle soorten events.

Berk Music verstuurde vandaag een nieuwsbrief met de voorstelling en exclusiviteit van Frank Galan in geheel Nederland. Onze noorderburen zullen het geweten hebben en staat Frank een mooie toekomst te wachten. Zijn Nederlandstalige- en Spaanstalige producties werden reeds sinds oudsher in Nederland opgenomen. Nu is het tijd om de Nederlandse markt te veroveren met optredens. Het plaatje klopt.

Als Frank Galan het podium betreedt, mag u prat gaan op magie en absolute overgave. Dat ontging ook de nieuwe exclusieve Nederlandse Booker niet. 

Hij beweegt zich tussen alle muziekstijlen en jongleert met alle internationale répertoires. Deze artiest heeft alles om het in Nederland opnieuw waar te maken.

Zijn vertolkingen bvb. Van Julio Iglesias blijven adembenemend. 

Een uniek stemgeluid, een sympathieke verschijning en altijd begaan met zijn publiek. 

We wensen Frank Galan heel veel succes in Nederland toe. Vlaanderen blijft sowieso de bakermat en zullen ook hier de optredens verder evolueren.

Boekingen Frank Galan Nederland : www.berkmusic.nl

Foto: SVH