Zie foto’s. KOEN WAUTERS en PASCAL FERYN stellen hun rallywagen Toyota Hilux voor

Delen met je netwerk?

Vanmiddag hebben ondernemer Pascal Feryn en zanger Koen Wauters hun gloednieuwe rallywagen Toyota Hilux voorgesteld op het InterClassics in Brussels Expo. Bekijk hier het fotoverslag! Met de rallywagen nemen Koen Wauters en Pascal Feryn deel aan de Africa Eco Race, een race vergelijkbaar met de wereldberoemde Dakar-rally. De nieuwe wagen is een  spiksplinternieuw model en een pak lichter dan zijn voorganger. De wedstrijd start op 30 december in Monaco en eindigt op 14 januari in Senegal aan Le Lac Rose. Africa Eco Race is een rallyraid die vijftien jaar geleden voor het eerst georganiseerd werd op een moment dat de Dakar vanwege terreurdreiging Afrika de rug toekeerde en naar Zuid-Amerika trok. Intussen wordt de Dakar al enkele jaren in Saoedi-Arabië georganiseerd.

InterClassics

Met meer dan 400 exposanten, verspreid over een beursoppervlakte van meer dan 40.000 m2, en jaarlijks 30.000 autoliefhebbers die de beurs met young- en oldtimers en classics cars bezoeken, is InterClassics momenteel de grootste indoor autohappening van de Benelux. Zeker na het verdwijnen van het Autosalon. InterClassics schenkt dit jaar bijzondere aandacht aan de 100ste editie van de ’24 uur van Le Mans’ met een interactieve, nagebouwde replica van het beroemde racecircuit. Naast de aanwezigheid van voormalige Le Mans-winnaars zijn er ook diverse auto-importeurs voor het eerst vertegenwoordigd, waaronder Aston Martin, Lotus en Donkervoort. De wagens op de beurs hebben een verzekerde waarde van ruim 60 miljoen euro.

Meer info vind je op https://interclassics.events

Foto: SVH