EMMA BALE presenteert kortfilm ‘3.1’

Delen met je netwerk?

EMMA BALE stelde haar kortfilm voor tijdens de ‘3.1 gallery’ in sò-space in Antwerpen in het bijzijn van mede-artiesten en heel wat bekend volk. Onder meer Lize Feryn, Aster Nzeyimana, Willem Ardui, Olga Leyers en Maksim Stojanac vierden de launch.

EMMA OVER 3.1

‘Het hoofdstuk 3.1 is een eerste deel van een trilogie, dat staat voor twijfel en onzekerheid maar daarin ook de rust en schoonheid vinden. 3.1 vertelt dat het oké is om soms niet te weten wat juist of fout is, verdwaald te raken in de verwachtingen van een maatschappij, niet goed te weten waar je grenzen liggen of hoe die te bewaken, wat nu je normen en waarden zijn of wie je überhaupt bent maar dan in- en uit te ademen en jezelf vertellen dat alles goed komt.’

cast: Emma Bale, Helena Casella, Tenu Truijen, Atta Jeng, Gil Bruyninckx, Natacha Nagnensky, Bavo Buys en Jeanne.

Foto: SVH