Nieuwe single voor HUGO SIGAL – “De Zon Zal Altijd Schijnen”

Delen met je netwerk?

Vorige week, op zijn 76ste verjaardag, maakte Hugo bekend dat zijn allereerste soloalbum ‘Dromen’ op vrijdag 24 november uitkomt. Het wordt een heel persoonlijke plaat waarin Hugo al zijn gevoelens van het afgelopen jaar heeft verwerkt. Het was een rollercoaster van gemis, maar ook van hernieuwd geluk.

Vooraleer iedereen het volledige album te horen krijgt, brengt Hugo eerst een nieuwe single uit. De song heeft als titel ‘De Zon Zal Altijd Schijnen’ en is vanaf nu, overal beschikbaar en te beluisteren. Het is een vrolijk, up-tempo nummer dat ook op het nieuwe album prijkt en waarmee Hugo een dosis positiviteit de wereld instuurt.

‘De Zon Zal Altijd Schijnen’, de nieuwe single van Hugo, is vanaf nu overal beschikbaar en te beluisteren.

Foto: SVH