“Dromen”, het nieuwe album van HUGO

Delen met je netwerk?

Op zijn 76ste verjaardag kondigde Hugo het heuglijke nieuws aan en nu is het eindelijk zover. Vandaag, vrijdag 24 november, is de meest charmante zanger van het land er met zijn allereerste soloalbum ‘Dromen’. Het is een heel persoonlijke plaat waarin Hugo al zijn gevoelens van het afgelopen jaar heeft verwerkt. Naast de topsingles ‘Het Leven’ – waarmee Hugo afgelopen zomer drie keer op het podium van het legendarische ‘Tien Om Te Zien’ stond – en ‘De Dozen Staan Klaar’ – het nummer dat niemand onberoerd liet in ‘Het Huis’ – staan er 11 gloednieuwe songs op het album. Ook de vrolijke, up-tempo single ‘De Zon Zal Altijd Schijnen’, die hij vorige week nog uitbracht, prijkt op de plaat.

Hugo: “Mijn allereerste soloalbum is er. Voor het eerst alleen, na meer dan 50 jaar carrière. Deze plaat weerspiegelt de verschillende gevoelens en het parcours dat ik het voorbije jaar heb afgelegd. Een leerrijke rollercoaster van gemis en hernieuwd geluk. Ik voel me bijzonder gezegend dat ik alle verschillende emoties heb kunnen neerschrijven, samen met een fantastische ploeg van getalenteerde schrijvers en muzikanten. Ik wil ook alle fans bedanken voor de enorme steun en liefde die ik elke dag opnieuw mag ontvangen. Ik hoop dat iedereen zal genieten van dit album, met Colleke ergens in gedachten.”

‘Dromen’, het nieuwe album van Hugo, is vanaf vandaag, vrijdag 24 november, te verkrijgen en te beluisteren via deze link.

Hugo heeft de laatste tijd niet stilgezeten. Naast het maken van het nieuwe album is hij ook volop bezig met de spektakel-musical ‘Red Star Line’, die momenteel loopt in het Studio 100 Pop-up Theater, en met de theatershow ‘Winterrevue’, die vanaf 15 december in Theater Elckerlyc te zien is. Daarnaast heeft Hugo nog groot nieuws aan te kondigen, want volgend najaar zal hij zijn nieuwe album ‘Dromen’ voorstellen aan het publiek tijdens een theatertour doorheen Vlaanderen.

Foto: SVH