WIM SOUTAER krijgt een speciale ‘gouden’ award voor ‘Allemaal’

Delen met je netwerk?

Donderdagavond 23 november 2023 kreeg ‘Allemaal’, de grote doorbraaksingle van Wim Soutaer een mooie plek in de Eregalerij. Naast deze erkenning viel Wim vooraf in de prijzen en kreeg hij op de rode loper in het Kursaal Oostende nog een speciale ‘gouden’ award voor de meer dan 5 miljoen Spotify-streamsdie het liedje ondertussen verzamelde. “Ik ben ontzettend blij en dankbaar met ‘Allemaal’. Het was na mijn deelname en derde plek aan ‘Idool’, twintig jaar geleden, meteen ook het nummer waarmee ik doorbrak bij het grote publiek. De afgelopen twee decennia zijn de mensen mij blijven steunen en heb ik de kans gehad om nog meer fijne nummers uit te brengen en ontzettend veel toffe concerten te geven. Naast o.a. ‘Zonder Woorden’, ‘Ze Kent Me’ en ‘Voor Altijd’ is ‘Allemaal’ er zeker een waar mensen naar uitkijken tijdens de optredens. Da’s nog steeds één van de hoogtepunten”, zegt Wim Soutaer met een brede glimlach. Naast de erkenning met de speciale ‘gouden’ award kreeg ‘Allemaal’ nog extra aandacht tijdens het concert ’20 Jaar “Allemaal”’ dat Wim Soutaer op vrijdag 24 november 2023 gaf met zijn liveband in GC Den Egger in Scherpenheuvel. Daar bracht hij ook zijn nieuwste single ‘Ik Drink Op Jou’, waarmee hij momenteel opnieuw een dikke hit scoort. 

Foto: SVH