ALTER EGO nieuw op Streamz

Delen met je netwerk?

Op 1 december lost Streamz de nieuwe Streamz Original ‘Alter Ego’. In deze mysterieuze dramareeks volgen we Gilles (Ward Kerremans) die jaren na de dood van zijn jeugdliefde op zoek gaat naar antwoorden. Zijn zoektocht brengt hem in een diep verborgen wereld waar niemand het bestaan van afweet. Iedere aflevering legt een stukje van de puzzel bloot. Alle 8 afleveringen van ‘Alter Ego’ zijn exclusief te bingen op Streamz.

In ‘Alter Ego’ volgen we Gilles (Ward Kerremans) die tijdens zijn jeugd met de plotse dood van zijn vriendin Romy wordt geconfronteerd. Jaren later worstelt hij nog steeds met dat tragisch verlies tot een mysterieuze figuur opduikt waardoor Gilles alles opnieuw in vraag stelt. Hij gaat wanhopig op zoek naar antwoorden over wat er toen is gebeurd. Zijn zoektocht leidt hem naar Salvator, een bedrijf dat veel meer lijkt te zijn dan een private bank. Samen met zijn vader Lucas (Wouter Hendrickx) ontdekt hij de verborgen en duistere wereld van de Verlossers, klonen van De Dood. Zij wandelen onopgemerkt tussen de bevolking om hun taak te volbrengen: het aanraken van de diegenen wiens ‘laatste uur’ is geslagen. Maar wanneer één kloon (Taeke Nicolaï) erop uittrekt en Gilles recht in de ogen kijkt, verliest ze haar gedaante. Noodgedwongen gaat ook zij op zoek naar een verklaring en blijkt op mysterieuze wijze veel gemeenschappelijk te hebben met Gilles…

Ward Kerremans (‘Billie vs Benjamin’) en Taeke Nicolaï (‘The Chapel’) spelen de hoofdrol in deze reeks. Andere rollen zijn voor Wouter Hendrickx (‘Storm Lara’), Karlijn Sileghem (‘Holly’), Viv Van Dingenen (‘De Twaalf’), Günther Lesage (‘Onderhuids’), Zineb Fallouk (‘Mocro Maffia’), Michael Pas (‘Assisen’), Issam Dakka (‘Dansaertvlamingen’) en Koen De Bouw (‘Twee Zomers’).

‘Alter Ego’ is een productie van Streamz en A Team Productions. De reeks werd geschreven door Steve De Wilde en Bart Vaessen in een regie van Mathieu Mortelmans (‘Grond’) en Frederike Migom (‘Binti’). Op 1 december verschijnen alle 8 afleveringen van ‘Alter Ego’ exclusief op Streamz.

Foto: SVH