BART PEETERS voegt meteen drie extra data toe in Lotto Arena

Delen met je netwerk?

Vanochtend ging de ticketverkoop van start voor de nieuwe reeks Deluxe-concerten van Bart Peeters in november 2024. De respons was zo overweldigend dat meteen drie extra shows in verkoop werden gezet. Dat brengt de teller meteen op vijf concerten. Een mooi verjaardagscadeau voor de jarige Bart Peeters! Tickets zijn beschikbaar via www.lotto-arena.be

“Bart Peeters Deluxe 2024 zal weer een grote productie worden, maar wel op mensenmaat. We zoeken ook deze keer het woonkamergevoel in een zee van super-de-luxe licht en geluid. Heel bewust in de Lotto Arena, een zaal waarvan we ondertussen weten dat je er zowel klein kan blijven, als volle gas kan gaan.” vertelt Bart Peeters. 

“Bij de samenstelling van de nieuwe setlist streven we naar een mooi evenwicht tussen de publieksfavorieten en wat onverwachte (maar daarom niet onbekende) nummers. De Ideale Mannen zullen er zeker bij zijn. Er zal ook wel eens een gast langskomen, en de warmte van het koor was vorige keer zo overweldigend, dat we dat op de één of andere manier toch weer zullen betrekken in de komende editie ! Mijn huisdokter beweert dat ook ik mogelijk nog in topvorm zal zijn.”

Bart Peeters Deluxe 2024 op 27 november, 29 november, 30 november en 6 december, 7 december 2024 in Lotto Arena. Tickets via www.lotto-arena.be.

Foto: SVH